
Genç Telekom, ligde kalmak için canla başla mücadele Garanti Koza İstanbulspor'u 74-66 yendi. İkinci çeyrektki 19-9'luk skorla kontrolü eline geçiren Genç Telekom, son çeyrekte fark 4 sayıya kadar düşmesine rağmen çembere giderek oynamasının ödülünü aldı.
Bu sezon genelde fazla katkı vermeyen Can Uğur Öğüt, en randımanlı maçlarından birini çıkardı (15 sayı, 7 asist, 5 top çalma), Şahin Ekmen 17 sayı, Hazer Avcı 10 sayı, 8 ribaund, Kadir Çıpa 11 sayı, 4 ribaund üretti, Nenad Delic'in 2 sayıyla oynaması fazla hissedilmedi.
İstanbulspor'da ise Uluğ Kaçaniku 20, Onur Sonsırma 13, Korvotnet Barber 12 sayı ile oynadı.
Okunma: 720 Son Güncellenme: 22/02/2012 21:34:26
YORUMLAR
23/02/2012 00:52
|
Yorumcu
Bu gün seyretiğim İstanbulspor çok kaliteli bir takım.İşi zor olsa da lig de kalcağini düşünüyorum.Fakat geçen sene ışık için de aynı konuşuluyordu bir an evvel galibiyet almaları gerekir.bir de sakatlığı yoksa Admir neden bukadar az oynadı çok merak ettik açıkçası.
|
22/02/2012 23:06
|
sporcu
bravo genç telekoma. sezon başında herkesin küme düşme adayı olarak gördükleri takım ligde 3.sırada. ilk 12 hafta liderdi.iyi iş çıkarıyorlar. helal olsun çocuklara.koray hocaya da başarılar.bunun tek açıklaması var takım olmuşlar.
|
|