
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Milano maçıyla hizmete giren Ülker Sports Arena ile ilgili bir mesaj yayınladı.
Yıldırım, avukatları aracılığıyla şu açıklamayı yaptı:
"Fenerbahçe Spor Kulübü olarak bugün bir rüyamız daha gerçeğe dönüyor; kendi spor salonumuza sahip olma rüyamız. Stadyumumuzun ardından bu tesisimizin de taraftarımızın deyimiyle yeni spor mademiz olacağına inanıyorum. Umuyorum ki bu yeni salon sadece Türkiye’de değil Avrupa’da da başarılar yaşadığımız kupalar kaldırarak hem taraftarlarımızı hem ulusumuzu gururlandırdığımız yeni başarılara ve hayırlara vesile olur.
Bugün böyle bir spor kompleksine sahip olmamızda emeği geçen başta Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şahsım ve tüm camiamız adına sonsuz teşekkürlerimi sunmak istiyorum.
Ayrıca yapmış olduğumuz sözleşme çerçevesinde salonun inşaasını üstlenen sponsorumuz Ülker Grubu Başkanı Sayın Murat Ülker’e, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Topbaş’a, Kadıköy Belediye Başkanı Sayın Selami Öztürk’e, Ataşehir Belediye Başkanı Sayın Battal İlgezdi’ye de yine teşekkürlerimi sunmak istiyorum.
Bugün orada taraftarlarımız ile birlikte olmayı ve kulübümüze, ülkemize kazandırılan bu tesisin açılışına şahitlik etmeyi çok isterdim ancak eğer bu tesisin vücuda gelmesinde, bir hayalin gerçekleşmesinde benim de ufak da olsa bir katkım varsa bunun mutluluğu şu an için bana yetiyor."
Okunma: 509 Son Güncellenme: 25/01/2012 21:43:55
YORUMLAR
Bu habere ilk yorumu siz yapın
|